Boix & Domenech

CONEIX BOIX & DOMÈNECH

Coneixement + Talent + Ingeni = Solucions + Éxit

Contacta'ns

B&D va iniciar la seva activitat en 1950. Espècies, extractes, olis i additius formaven part dels ingredients que composaven les fórmules originals en els seus inicis. Un centenar d'ingredients formava el total de referències per a confeccionar una formulació.

Preparats i barreges d'ingredients, que han tingut en compte l'evolució del mercat, ens ha encaminat cap a formulacions modernes, altament tecnificades, destinades exclusivament a la indústria alimentaria. Més de cinc mil referències i ingredients componen actualment la base de components disponibles per al desenvolupament de les nostres formulacions i, l'equip humà les disposa amb el màxim rigor; qualitat, seguretat y seguint les normatives vigents,  per a tenir a la disposició dels nostres clients les millors formulacions aromàtiques i tècnic-alimentaries disponibles, sempre desenvolupades i ajustades a la mesura necessària per a cada aplicació i client.


CONEIX BOIX & DOMÈNECH

Per què nosaltres?

TREBALL + ENTUSIASME = CONTINUITAT + CONFIANÇA DELS NOSTRES CLIENTS

Veure més
 • Tecnologia

  Tecnologia

  Desenvolupem fórmules íntegrament pròpies per a donar solucions a les necessitats i expectatives dels nostres clients.

 • Qualitat

  Qualitat

  T'ajudem a distingir el teu producte en el mercat, gràcies a les nostres fórmules específiques per cada client.

 • Gran Varietat

  Gran Varietat

  Des dels nostres inicis fins al dia d'avui, disposem d'una amplia gama d'aromes i productes tècnics-alimentaris que abasten molts sectors en la indústria alimentaria.

 • Experiència

  Experiència

  Perquè tots aquests anys presents en el mercat, ens han omplert d'experiència i coneixements necessaris per a elaborar un bon producte amb la finalitat d'obtenir bons resultats que més tard es veuran reflectits en el producte final del nostre client

Els nostres serveis

Ens adaptem a les necessitats dels nostres clients.

Boix & Domenech Newsletter

Subscriu-te al nostre newsletter i rebràs les novetats més rellevants de Boix & Domènech