Conservar un aliment enllaunat requereix processos especials i específics, que en la majoria d'ocasions difereixen de la resta de processos alimentaris habituals (altes temperatures, pressió, baixa acidesa, etc).
Disposem de:
Aromes: càrnics, de peix, de verdures, d'espècies i específics de la cuina dels sis continents.
Ingredients: colorants naturals en pols o líquid, hidrosolubles o liposolubles.
El resultat ha de ser eficaç i no només suportar els forts paràmetres fisicoquímics, sinó que el resultat final ha de ser fidel, eficaç i satisfactori.
Pot sol · licitar solucions integrals i individualitzades
El nostre procés
Disposem de la Certificació en Seguretat Alimentària ISO 22000:2018
Tècnic
Escoltar la proposta del client, que pretén transmetre, la seva aplicació, entre altres dades que es necesiten per a dissenyar la mostra adequada.
Fabricació
Es duu a terme la fabricació d'una mostra segons les indicacions del client, en el menor temps possible, seguint estrictament tots els controls de seguretat alimentaria.
Client
Si no està satisfet amb la mostra, es realitzen les modificacions necessàries, en cas contrari procedeix a realitzar comanda.
Coneix Boix & Domènech
Som una empresa amb més de 50 anys d'experiència en la indústria alimentaria.
Veure més