Boix & Domenech
SECTOR

Aperitius i snacks

Coneix la nostra amplia gama de productes

Contacta'ns

Formular un producte o preparat per aquest sector és bastant més complex del que sembla i B&D és coneixedor d’això. Aquest pot ser consumit en cru, o sotmès a altes temperatures de cocció o de torrat. 

El repte no és només aconseguir un producte fidel de sabor, sinó també que sigui fàcilment aplicable en els processos de fabricació i, a costos raonables. Podem subministrar productes en diversos suports (amb sal) o amb altres, respectant les tendències del mercat i especialment del sector per produir sabors baixos en sodi, amb etiquetatge net, etc.

Disposem de:

Aromes: B&D combina la millor selecció d'ingredients, condiments, espècies per adaptar-lo a la tecnologia de l'aroma concentrat escollit.

Preparats: colorants naturals en líquid o pols, hidrosolubles i liposolubles.

Pot sol · licitar solucions integrals i individualitzades

  Aperitius i snacks

  El nostre procés

  Disposem de la Certificació en Seguretat Alimentària ISO 22000:2018

  • Tècnic

   Tècnic

   Escoltar la proposta del client, que pretén transmetre, la seva aplicació, entre altres dades que es necesiten per a dissenyar la mostra adequada.

  • Fabricació

   Fabricació

   Es duu a terme la fabricació d'una mostra segons les indicacions del client, en el menor temps possible, seguint estrictament tots els controls de seguretat alimentaria.

  • Client

   Client

   Si no està satisfet amb la mostra, es realitzen les modificacions necessàries, en cas contrari procedeix a realitzar comanda. 

  Coneix Boix & Domènech

  Som una empresa amb més de 50 anys d'experiència en la indústria alimentaria.

  Veure més