A continuació, les nostres principals categories de sabors vegans juntament amb les principals tonalitats de cadascun:
Carns de granja: Porc, pollastre, vedella, xai, gall dindi i ànec.
Carns de caça: Jabali, cérvol i faisan.
Embotits: Mortadel·la, cansalada, salami, pernil cuit de porc, pernil cuit de gall dindi, paté, foie gras, etc.
Salsitxes: Frankfurt, Bratswurst, Bockwurst, etc.
Formatges tradicionals i no tradicionals: Parmesan, Gouda, Cheddar, Beaufort, Cabra, Comté, Reblochon, Camenbert, etc.
Salses: Carbonara, provençal, bolonyesa, pesto, barbacoa, pollastre rostit, etc.
Altres sabors vegans rellevants: Umami, nuggets de pollastre, escalope de vedella i pollastre, ou i ou ferrat.
Pot sol · licitar solucions integrals i individualitzades
El nostre procés
Disposem de la Certificació en Seguretat Alimentària ISO 22000:2018
Tècnic
Escoltar la proposta del client, que pretén transmetre, la seva aplicació, entre altres dades que es necesiten per a dissenyar la mostra adequada.
Fabricació
Es duu a terme la fabricació d'una mostra segons les indicacions del client, en el menor temps possible, seguint estrictament tots els controls de seguretat alimentaria.
Client
Si no està satisfet amb la mostra, es realitzen les modificacions necessàries, en cas contrari procedeix a realitzar comanda.
Coneix Boix & Domènech
Som una empresa amb més de 50 anys d'experiència en la indústria alimentaria.
Veure més