DF0912_IngTech_Img1_Slide

COLORANTS NATURALS.

Processem una extensa gamma de colorants naturals: -Diluciones especials en concentracions a intervinguda. Hidrosolubles. Liposolubles. Mescles. En pols i líquides.

  • Annatos E-160b -norbixina
  • Carotens E-160
  • Cotxinilla E-120 àcid carmínic.
  • Clorofil·les i clorofil·lines E-141
  • Curcumina E-100
  • Caramels E-150
  • Carbó vegetal E-153
  • Extractes de pebre vermell E-160C
  • Rivoflavina E-106, E-101
  • Vermell remolatxa (beet red) E-162 -betanina
  • Licopè de tomàquet.
  • xantófilas, luteïna E-161b
  • antocians de raïm E-163

 

colorful-colors-ice-cream-icecream-rainbow-rainbow-flavored-Favim.com-57470

COLORANTS DE SÍNTESI (Gelats)

Extensa gamma de colorants sintètics: -Diluciones especials. Concentracions a mediada. Hidrosolubles. Liposolubles (laca-sals alumínicas). Mescles. En pols i líquides.

  • Blau patentat V E-131
  • Indi carmí E-132
  • Tartrazina, E-102
  • Groc ataronjat S E-110
  • Azorrubina o carmoisina E-122
  • Vermell ponceau 4 E-124
  • Vermell cotxinilla A E-124

CLORUR CÀLCIC

Fabriquem i concentrem en líquid per a la quallada dels formatges.

LISOZIMAS – PIMARIZIMA

Compost enzimàtic bactericida-antifloridura.

CONSERVANTS-ANTIFERMENTS

En líquid hidrosoluble, sense gust pels formatges frescos i postres. Aplicables directament a la pasta.

QUALLS I EXTRACTES DE QUALLS

Coagulants de diferents concentracions o força

FERMENTS

Gamma de ferments Liofilitzats de sembra directa per:
Iogurt … Mantega … Formatge

 

American Cheese

PROTECTOR PLÀSTIC PER FORMATGES

Per aplicar una pel · lícula adhesiva per recobriments dels formatges.
Producte compost d’ingredients naturals sense polivinilos sintètics.