canned-food (1)Les aromes a la cuina industrial ens aportarà una estandardització en les fabricacions; sense perdre els sabors característics originals per culpa dels processos d’elaboració industrial. Especialment dissenyats per a ser totalment solubles en líquids de govern i salmorres de conservació. Formulacions estudiades d’acord amb els costos específics de la seva utilització.

 

 

AROMES  CÀRNICS

Per millorar guisats i farcits: sabors a carn cuita, brasejada, etc …

atelierchristine.com-east-asian-main-course-meat-recipe-beef-potato-indian-biryani-01 [640x480]

AROMES DE PEIX

Característics i suggerents sabors de productes del mar assequibles als escandalls. Hidrosolubles i liposolubles.

Tonyina. Sardineta. Marisc. Surimi.

can-of-tuna-and-celery [640x480]

AROMES QUE SURTEN DE LA TERRA

Vegetals, all, cebes, bolets, …

100_4359 [640x480]

SABORS D’ ESPÈCIESS

Pebre, Comí, Curri, etc.

Spices

AROMES ÈTNICS

Sabors per a la cuina casolans dels 4 continents.