Fruit de la nostra experiència … Barregem additius eficaçment

Buscats, reconeixem i apliquem els ingredients perquè cada formulació defineixi el resultat de cada elaborat.
Adaptem constantment els nostres preparats d’additius a la legislació de cada país ia la maquinària dels nostres clients.

CATÀLEG D’OPCIONS I REFERÈNCIES:

Càrniques:

agucmint-110003

JUM® Preparats d’additius concentrats

JUM® “Lletres” Preparat concentrat d’additius i ingredients unifuncional. Estudiat per a una funció concreta o específica en un elaborat carni.

JUM® “Números” Preparat concentrat d’additius i ingredients. Multifuncional. Estudiat per a l’elaboració amb la majoria de funcions essencials i bàsiques d’un elaborat carni.

JUM ADOBO® Preparat d’ingredients i additius amb espècies. Multifuncional. Estudiat per elaborar amb la majoria de funcions essencials i bàsiques d’un elaborat carni.

SAL JUM® Preparat complet amb sal i espècies, d’ingredients i additius. Estudiat per elaborar amb la majoria de funcions essencials i bàsiques d’un elaborat carni.

CONSERVOL® Preparats conservants multifunció per a embotits i elaborats frescos.

BARREJA DE ADDITIUS PER ELABORAR PRODUCTES CRUS AMB CARNS DE PORC, POLLASTRE I VEDELLA:

  • Hamburguesa a l’estil BURGUER MEET
  • SALSITXES I BOTIFARRES sense colorant
  • Salsitxes i botifarres a l’estil BREAKFAST sausages
  • Adobs per PINXOS, LLOMS, ALES, COSTELLES, carns a la brasa
  • XORIÇOS I XISTORRES


Russian_Sausage_Making [640x480]
BARREJA D’ ADDITIUS PER ELABORAR CUITS AMB CARNS DE PORC, POLLASTRE, GALL DINDI I VEDELLA:

  • PERNILS I ESPATLLES CUITES de Porc i Pavo.
  • Amb diferents costos finals són els FIAMBRES amb motlle: mortadel·les, galantines, CHOPPED (Pollastre-Gall d’indi-Vedella)
  •   Picats en Cutter els PATÉS, frankfurts, bratwurst i resta de salsitxeria CUITA
  •   Embotits cuits tradicionals, BOTIFARRA BLANCA, BOTIFARRA NEGRA, MORCILLES, bull …

MEZCLA DE ADITIVOS PARA ELABORAR PRODUCTOS CURADOS CON CARNES DE CERDO, POLLO, PAVO Y TERNERA:

  • Amb carn de porc elaborem FUET, LLONGANISSA, LLONGANISSES, LLOMS, cansalades …
  • Curats vermells amb pebre vermell; XORIÇOS, sobrassades I COSTELLES.

PREPARATS A BASE DE GALACTANOS I HIDROCOLOIDES

Preparats de mescles especials a base de hidrocol·loides i galactanos per tal de millorar la retenció d’aigua en els aliments, millorar i augmentar la viscositat, gelificar, evitar cristal en les emulsions i aconseguir textures i dureses adequades.