Línia de fums i fumats

Condensats naturals. En base aigua. Basant oli. En pols. En concentrats de samuera.ribs

  • Fum de faig i altres fustes.
  • Hickory
  • Fum blanc
  • Mesquite

  • En pols hidrosolubles:Per barrejar amb la resta d’ingredients
  • Líquids hidrosolubles: Per afegir directament en els adobs o salmorres d’injecció. Solubilizaciones per aplicació directa per bany o immersió.
  • Líquids autoemulsionables: Especialment dissenyats per fases greixos o emulsions amb alt contingut de fase greix.autoemulsionables.

Línia per preparats tractats per calor “Productes carnis cuits”

img_0981 [640x480] Totes les formulacions estan estudiades per ser sotmeses a processos de cocció. Eviten ser atacades pels processos fisico-químics específics d’aquests processos. (Temperaturas. Possibles altes fases greixos. Processos oxidatius, etc.

Sabors càrnics específics:

  • Pernil cuit
  • Bacon
  • Mortadel·la
  • Chopped
  • Fiambres

  • En pols hidrosoluble: Per barrejar en la resta d’ingredients.
  • Líquids hidrosolubles: Per afegir directament en els adobs o salmorres d’injecció .
  • Líquids autoemulsionables: Especialment dissenyats per fases greixos o emulsions amb alt contingut de fase greix.

Espècies naturals líquides i especiats (barreja d’espècies líquides naturals)

1237723_99402357 [640x480]Formulacions especialment estudiades per a ser sotmeses a processos de cocció. Eviten ser atacades pels processos fisico-químics específics d’aquests processos. (Temperaturas. Possibles altes fases greixos. Processos oxidatius, etc.

  • Pebre
  • Orenga
  • Llauré
  • Nou moscada
  • Macis
  • Caiena

  • En pols hidrosoluble: Per barrejar en la resta d’ingredients.
  • Líquids hidrosolubles: Per afegir directament en els adobs o salmorres d’injecció.
  • Líquids autoemulsionables: Especialment dissenyats per fases greixos o emulsions amb alt contingut de fase greix.

Línia per elaborats curats

photo-716834 [640x480]Totes les formulacions estan estudiades per a ser sotmeses a processos de curació. Eviten ser atacades per elements oxidants, pHs, i altres elements fisico-químics dels processos de curació i assecat.

Sabors carnis específics:

  • Pernil curat
  • Llonganissa
  • Fuet
  • Xoriço
  • Xistorra
  • Salami

  • En pols, hidrosolubles: per barrejar en la resta d’ingredients destinats per a la seva elaboració
  • Líquids hidrosolubles: Per afegir directament en els adobs o salmorres d’injecció.
  • Líquids autoemulsionables: Especialment dissenyats per fases greixos.
  • Volàtils: (Líquids o en pols) d’efecte “top noti” per a efectes d’invasió olfactiva en el moment del tall.

Espècies naturals líquides suportades en pols i barreges d’espècies (especiats) en pols.

honey-41 [640x480]

Sabors especiats en pols substituts d’espècies. Concentrats d’espècies líquides sobre excipients en pols (maltodextrines, sucres o midons).

  • Oleorresines
  • Olis essencials
  • Extractes hidroalcohòlics
  • Extractes hidroglicòlics

  • En polvo, hidrosolubles para mezclar en el resto de ingredientes destinados a la elaboración elejida.

Confíenos una cuestión y lo solucionaremos eficazmente.