LÍNIA BRIOIXERIA CLÀSSICA

Aromes i sabors que ens aporten el gust clàssic de la pastisseria artesana:
(Dosificacions segons l’elaborat i el rendiment desitjat)

 

img_5932 [640x480]

  • Magdalenes
  • Bescuits
  • Briox
  • Croissant
  • Sobaos
  • Pa de Viena
  • Pa de llet
  • Pa de Motlle
  • Planxa pastissera
  • Dònut
  • Multicereals
  • Pa d’espècies

LÍNIA DE BRIOIXERA INTERNACIONAL

Per aportar el nostre aroma el més necessari per transportar als diferents racons del nostre planeta:

 

alain-ducasse-a-hotel-plaza-athenee-petit-mamel-de-viennoiseries-petits-pains-brioche-au-chocolat-chocolatine-croissant-noise-citron-roulade [640x480]

  • Arabian sweet; baghrir,
  • American cake; waffless
  • Indian soft Spice
  • Brownie
  • Financier blanco, Chocolate
  • Gofres
  • Panettone
  • Plum Cake frutas, cereales, especial ,etc.
  • Donnuts
  • Sablé Breton
  • Colulant
  • Crepe

 

LÍNIA PASTISSERA

rose-noire [640x480]Aromes per paladars exigents …

Per a Mousse o semifreds:

Sabors fruiters mediterranis.

  • fruites fresques exòtiques.
  • fruits secs i torrats.
  • Cacaus i xocolates.
  • Cafès, torrefactes Saayu.

Per a cremes i derivats:

Sabors cítrics i fruits frescos.

  • fruita madura.
  • Vainilles (Bourbon, Tahití, …)

AROMATITZANTS PER GREIXOS VEGETALS:

cinnamon-swirl-loaf-slice1 [640x480]

 

  • mantegues
  • llet
  • nata
  • vainilla

 

 

 

 

 

AROMES ESPECIALS PER toppings, FARCITS I COBERTURES:

Les formulacions amb aquests aromes estan especialment dissenyats per  l’aplicació concreta on van destinats. Tots ells han d’aguantar els processos especials com la fermentació, forn i congelació. El producte final ha de tenir el gust fresc i fidel de l’aroma escollit.

 

POTITO_DETALLE [640x480]

  • Cafè
  • Fruits secs. (Avellanes, Ametlles, Nous, etc.)
  • Canyella
  • Cítrics (Llimona, Taronja, Mandarina, etc.)
  • Mantega
  • Llet
  • Nata
  • Vainilla
  • Etc