Picture 670QUI SOM
Des de 1950 BOIX & DOMENECH, S.L. som professionals oferint experiència en el mercat de l’alimentació humana. Tècnics en sabors, productes aromàtics i matèries primeres punteres, desenvolupant productes funcionals tecno-alimentaris

8342715_orig

LA NOSTRA MISSIÓ
La nostra missió es centra en aportar solucions en la fabricació dels elaborats alimentaris. Coneixedors dels canvis d’hàbits constants del consumidor i en els processos d’elaboració.
Creem, testem i fabriquem aromes “top noti” i volàtils per a diferents sectors.
Barregem, comprovem i fabriquem barreges preparades d’additius segons la legislació vigent d’acord amb el país de destinació.

 

 

flavour_injection_by_infuzedmedia-d4wydesEXPERIÈNCIA
Des de la nostra experiència i coneixements; Assessorem i treballem conjuntament en els departaments d’R + D de cada empresa. Augmentant la capacitat conjuntament de satisfacció en les col · laboracions empresarials.
Mantenint sempre el nostre esperit de servei.

QUALITAT
Ens comprometem a mantenir i millorar constantment l’eficàcia del nostre sistema integrat de gestió: qualitat i seguretat alimentària.
Aquest compromís ens permet avançar amb l’objectiu d’excel · lència en les nostres creacions i fabricacions.

 

226285_3965I+D
L’estratègia de Boix & Domènech és desenvolupar productes que continguin més valor afegit per als nostres clients. En constant reinvenció per garantir l’èxit mutu.

GRAN VARIETAT – TREBALLS A MIDA
Coneixedors de la complexitat dels diferents sectors d’alimentació humana, processem i assessorem segons les tendències del mercat. Oferim solucions segons el posicionament de l’empresa productora i el seu públic objectiu. Presentem alternatives mitjançant diferents variacions d’un producte base, o estudiem desenvolupaments complets adequats a les necessitats, tenint en compte els processos de fabricació i instal · lacions específiques de cada client.