Per tecnologia

Durant anys B & D ha desenvolupat la tecnologia pròpia, moderna, a l’altura de qualsevol empresa capdavantera en aplicacions i desenvolupaments d’aroma i preparats. Formulacions desenvolupades en el nostre departament de R + D, íntegrament pròpies. Des del més petit dels components fins el més gran dels ingredients.

 

Por comoditat i servei

La nostra àgil estructura ens permet ser àgil per a vostè. Oferim comoditat de servei. Sense restriccions de compra. Sense mínims de comanda. Sense mínims de volum. Sense preus abusius. Sense grans esperes. Sense trencaments d’estoc. Sense necessitat de programacions.

 

 

Per assessoria i compromís

Perquè el nostre treball no acaba a casa nostra. Tenim el compromís que el nostre producte s’ha d’adaptar a les necessitats de cada client. Hem assessorar i adequar qualsevol dels nostres productes a les instal · lacions ia la singularitat de cada un d’ells, adaptar-lo a les seves possibilitats, als seus processos ia les exigències de la màxima qualitat de cada elaborat.

Per qualitat

Som molt conscients de cuidar la garantia de la màxima qualitat dels nostres fabricats. Això determinarà la qualitat del producte del nostre client. La millor confirmació de l’excel • lència del nostre treball, i en el que dediquem els nostres esforços dia a dia, és la continuïtat en la confiança dels nostres clients.


tech1Background from fresh eggs and one gold egg. Concept for sucess.

 

asesor+iacute+a+contable+tributaria+financiera+lima+lima+peru__5830BC_1Tick placed in excellent checkbox